Jsme v semifinále!

3. čtvrtfinále play-off KLM

16.2. 2018 Jaroměř, 18:00

HC Jaroměř 2:0 HC Náchod

Třetiny: 0:0, 1:0, 1:0

Branky a nahrávky: 36. Čtvrtečka (Světlík), 59. Souček (Kačerovský)

Rozhodčí: Svoboda-Pecha, Pechánek, vyloučení: 4:4, střely na branku: 32:26

HC Jaroměř:Prokš (Vacek) – Bujňák, Merkl, Mišinec, Koblížek, Kotrč, Ježík – Kačerovský, Hamáček, Souček, Hlavnička, Světlík, Čtvrtečka, Všetečka, Háze, Pekárek, Mertlík

HC Náchod: Kouba, (Bernart) – Plíhal, Komárek, Verner, Pánek, Srba – Havrda, Hlavatý, Macháň, Ježek, Janoušek, Vondřejc, Leeder, Škoda, Zeman

V rozhodujícím 3. čtvrtfinále KLM jsme na domácím ledě přivítali okresního rivala z Náchoda. Herní projev vypadal stejně jako v minulých zápasech. Tvořili jsme hru a byli častěji na puku, ale Náchod výborně bránil v čele se skvělým Koubou, kterého se nám v první třetině překonat nepodařilo. Hosté hrozili z nebzepečných protiútoků. S těmi si ale skvěle poradil Prokš. Do kabin jsme tak odcházeli za stavu 0:0.

Druhá třetina se nesla v duchu té první. Opět jsme byli aktivnější a hosté hrozili z protiútoků. Při jednom z nich nám pomohla tyčka po střele hostujícího Ježka. Poté jsme se konečně prosadili my. Po důrazu před bránou se v 36. minutě po nahrávce Světlíka trefil Čtvrtečka- 1:0! To bylo poslední, co se v druhém dějství odehrálo.

Třetí třetina už přinesla hodně taktizování, ale herní převaha byla stále na našich holích. Výborná a obětavá defenziva v čele s Prokšem už neinkasovala. Naopak v útoku se zadařilo, když se po hezkém průniku Kačerovského a Součka v 59. minutě prosadil druhý jmenovaný. Poté se utkání už jen dohrálo. Tímto výsledkem jsme si zajistili účast v semifinále, kde vyzveme Třebechovice. Děkujeme všem fanouškům za skvělou podporu!